Menu

Al 20 jaar werken we met een digitale teeltregistratie

Marcel Kooijman

Met zijn ouders runt Marcel Kooijman een akkerbouwbedrijf op het Zeeuwse eiland Tholen. Al 2 decennia werkt het met een digitaal teeltregistratiesysteem. Als PlanetProof-teler is het belangrijk om gedetailleerd alle teelthandelingen vast te leggen. Het overzicht is altijd actueel en je hebt hem – op de app – altijd bij de hand. Ook in het veld en op de trekker.

“Rijdt de veldspuit het land uit, dan zijn de juiste gegevens direct ingevoerd. Een actueel overzicht heb ik altijd op zak.”

Wil je weten waar Kooijman Dacom Teeltregistratie nog meer voor toepast? Kijk dan de video hieronder.

Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!