Menu

Voor een hoge benutting van onze zaaimachine willen we weten waar de percelen liggen

Op zand- en lössgrond waar mais wordt geteeld is het wettelijk verplicht om een vanggewas te zaaien. Loonbedrijf Mulder uit Putten heeft hiervoor een nieuwe zaaimachine ontwikkeld. Deze zelfrijdende John Deere 4530i kan gras inzaaien in een al vrij hoog gewas mais. De zaaisnelheid ligt rond de 10 kilometer per uur. De werkbreedte van de machine is 36 meter. Al met al heeft de machine een vrij hoge capaciteit. En in die hectares zat precies het probleem. Waar liggen alle percelen? En hoe krijgen we de perceelsgrenzen daarna efficiënt in onze machine? Bekijk de video om te zien hoe Loonbedrijf Mulder dit werkproces grotendeels heeft geautomatiseerd.

Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!