Menu

CropX heeft een nieuwe mobiele app gelanceerd!

We hebben geluisterd naar wat klanten waardeerden, leuk vonden en wilden veranderen in de oude app, en vervolgens aanpassingen gemaakt om beter aan hun behoeften te voldoen en een meer plezierige ervaring te bieden. De nieuwe app is sneller, betrouwbaarder en nog gemakkelijker te gebruiken.

Na 6 jaar aan functies te hebben gebouwd op de oorspronkelijke app-architectuur, wisten we dat we opnieuw moesten beginnen om een app te creëren die het gebruiksgemak en de functionaliteit had die met ons kon meegroeien terwijl CropX zijn mogelijkheden uitbreidt. Hoewel we ons hebben gericht op een gebruikerservaring die aanvoelt als een intuïtieve update, is het eigenlijk een compleet nieuwe app die vanaf de basis is opgebouwd.

Het resultaat is een mobiele app waarmee gebruikers sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot en informatie kunnen organiseren, terwijl ook de interne processen zijn verbeterd, zodat de app sneller en betrouwbaarder is. De nieuwe app is ook schaalbaarder en stelt ons in staat om snel nieuwe functies toe te voegen.

Belangrijkste verbeteringen zijn onder andere:

Navigatie

 • Nieuwe app-navigatie voor gemakkelijker browsen en ontdekken van gegevens
 • Verbeterde snelkoppelingen voor veelvoorkomende acties zoals het toevoegen van nieuwe gegevens, verbinding maken met sensoren via Bluetooth, en meer
 • Nieuwe links-/rechts-veegbeweging om veldgegevens te scrollen
 • Eenvoudigere navigatie tussen velden en sensoren, verschillende soorten grafieken en meer
 • Krachtige nieuwe zoek- en filterfunctionaliteit
 • Nieuwe weergavemodusopties
 • Schakelen tussen lijstmodus en kaartmodus om meerdere velden te bekijken

Gebruiksvriendelijkheid

 • Grotere knoppen en lettertypen voor gemakkelijker gebruik buiten
 • Verbeterde responstijd voor sneller gebruik

Nieuwe functies

 • “ontbrekende sensoruitlezingen” bericht
 • Eenvoudiger locatiebevestigingsscherm
 • “Laatste metingen” notificatie

Communicatie processen 

 • Betere communicatie met de sensor (BLE) en gestroomlijnde werkprocessen met de hardware

Deze update doet dit alles terwijl de functionaliteit van de vorige app-versie behouden blijft en het podium wordt gezet voor toekomstige verbeteringen. In de komende maanden zullen we de app updaten met nog meer functionaliteiten. Spannende tijden!


Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!