Menu

Dacom Teeltregistratie bijwerken in het Vlaams kunstmestregister

Larissa Hendriks

Sinds dit seizoen kun je met Dacom Teeltregistratie eenvoudig jouw registraties bijwerken in het Gebruiksregister van het Kunstmestregister van de Vlaamse Land Maatschappij. Op basis van jouw registraties kun je een CSV bestand exporteren, welke je kunt opladen bij het digitale loket van VLM. Hiermee bespaart je veel tijd bij het bijwerken van je registraties bij VLM. Dit werkt als volgt:

1. Installeer eenmalig de app Vlaams Land Maatschappij in jouw Dacom account. Bij installatie vul je jouw Landbouwnummer in.

2. Vervolgens voer je één keer per seizoen de VLM perceelsnummers in. Daarna kun je wekelijks met één druk op de knop de nieuwe kunstmestregistraties exporteren naar een CSV bestand.

3. Door alleen de nieuwe registraties te exporteren voorkom je dat dezelfde bemesting 2 keer wordt doorgegeven aan VLM. Het CSV bestand kunt u eventueel nog handmatig aanpassen in Excel, waarna je het kunt opladen bij het digitale loket van VLM. 

Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!