Menu

Met 11 gewassen en 46 percelen hebben we met verschillende certificeringen te maken.

Sjoerd de Jong - MTS. de Jong

De familie De Jong boert in een bijzonder stukje Nederland. Langs de Noordzeekust in het toeristische Ouddorp verbouwd het primeur- en sierteelten. Daarvoor zijn 3 verschillende certificeringschema’s vereist. Om de administratieve lasten zo laag mogelijk te houden wordt Teeltregistratie van Dacom gebruikt.

“Het zijn kleinigheden die het werken met de software zo plezierig maken.”

Wil je weten hoe het bedrijf dit voor 11 teelten doet? Kijk dan de video hieronder.

Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!