Menu

Optimalisatie Dacom Sensor Gateway

Allard Lamberink

Dit project heeft subsidie ontvangen van

Dacom gebruikt voor het uitlezen, opslaan en verzenden van informatie van haar sensoren in de akkers van telers een Sensor Gateway. Met dit project willen we de sensor gateway wezenlijk vernieuwen en voorzien van de nieuwste snufjes op basis van de laatste stand van de techniek. Nieuwe wensen vanuit de markt worden door Dacom aangegrepen om de Dacom Sensor Gateway te voorzien van firmware waar nieuwe functionaliteiten en innovaties in zijn doorgevoerd.


Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!