Menu

De draadloze koppeling met Agrirouter voor de Grimme pootmachine maakt het werk leuker

Nanne Sterenborg

Nanne Sterenborg heeft een akkerbouwbedrijf gecombineerd met pluimvee in het Groningse Onstwedde. Op zo’n 300 hectare grond worden er onder andere aardappelen, suikerbieten, wintertarwe en uien geteeld.

Al enkele jaren maken ze gebruik van Cloudfarm om taakkaarten te maken en alle perceelsdata op één generieke plek vast te leggen. Dit jaar maken ze voor het eerst gebruik van de draadloze koppeling tussen Dacom en Grimme via Agrirouter voor het poten van aardappelen.

Wil jij weten hoe deze koppeling werkt? Bekijk dan onderstaande video.

Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!