Menu

Data dashboard voor de boerderij

Lud Uitdewilligen

Dit project heeft subsidie ontvangen van

De softwareapplicaties van Dacom geven telers diepgaande informatie over de actuele status van hun boerderij. Er wordt bijvoorbeeld advies gegevens over het moment van uitvoeringen van bespuitingen, de optimale hoeveelheid toe te dienen water op een perceel, of een bespuiting conform de wet en regelgeving wel/niet is toegelaten etc.

In de praktijk blijkt dit voor veel telers complex doordat er eerst data ingevuld dient te worden alvorens de modules actueel advies verschaffen. Inmiddels is er zo veel data actueel beschikbaar dat het mogelijk is om een dashboard te ontwikkelen waarbij geen data invoer meer nodig is. Om de teler snel inzicht in hun bedrijf te geven, willen we een nieuwe dienst ontwikkelen waarmee telers via een data dashboard geïnformeerd worden over de actuele situatie van hun bedrijf zonder data vooraf in te hoeven voeren.


Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!