Menu

Door veel huurgrond op afstand is een goede registratie onmisbaar. De chauffeur weet nu exact waar hij moet zijn.

Jasper Janssen - Berkers Deurne

Berkers in Deurne is een akkerbouwbedrijf met loonwerktak. Op 450 hectare staat de teelt van fritesaardappelen centraal. In totaal 250 hectare, die in de wijde omtrek geteeld worden. Gewasbescherming voert het bedrijf ook in loonwerk uit. Voor alle werkzaamheden wordt Teeltregistratie van Dacom gebruikt. Zo heeft het bedrijf overzicht van alle werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en die al zijn gebeurd. Wil je weten hoe het bedrijf dit registreert voor alle machines? Bekijk dan onderstaande video.

Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!