Menu

Digitale oogstvoorspeller

Frenk-Jan Baron

Dit project heeft subsidie ontvangen van

Het kennis ontwikkelproject richt zich op twee zaken

1. Nieuwe kennis omtrent ontbrekende beïnvloedingen factoren van de bodem.
2. Ontwikkeling van kennis omtrent nieuwe technologie/ datasets.

Voor akkerbouwers en de verwerkende industrie is het weten van een actuele en verwachte opbrengst van de oogst van een specifiek veld van belang om hun teelt- & productieproces efficiënter in te richten.

Dit project gaat over het binnenhalen van de laatste state-of-the art kennis en technologie omtrent de factoren die de opbrengst van de oogst beïnvloeden. Er wordt een proof-of-concept oogst voorspellingsmodel ontwikkeld waarin de ontwikkelde kennis wordt opgenomen.


Dacom is nu officieel CropX!

Je hebt het misschien al gemerkt: Dacom is nu officieel CropX geworden. En met deze nieuwe naam komt ook een nieuwe website! Ondanks de verandering van naam blijven onze producten en diensten hetzelfde! Je kunt nog steeds vertrouwen op de kwaliteit van Dacom en onze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via service@cropx.com. We helpen je graag verder!